Littlewonders

Hurtig levering

Fri fragt ved køb over 499.-

Kundeservice

14 dages fuld returret

Sikker handel

Little Wonders holder Sommerferie og er LUKKET frem til søndag den 6. august 2023. Der bliver pakket og sendt ordrer igen mandag den 7. august 2023. Hvis du kan vente tilbyder vi 20% på alle ikke nedsatte varer på siden. Brug KODEN sommer2023

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

17/4/2024

Little Wonders ApS ejes og drives af Charlotte Raunstrup Andersen, CVR 42554634, Fredensborgvej 41, 3480 Fredensborg, Tlf. +45 42 52 83 01, salg@littlewonders.dk
Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på littlewonders.dk via Facebook og Instagram til levering i Danmark.

Hos Little Wonders bestræber vi os på hurtig levering. Hvis varerne er udsolgt eller i restordre, vender vi tilbage med et tilbud om en alternativ vare eller en estimeret leveringsdato.

Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato, er du velkommen til at skrive det under “kommentarer”, så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at få dem frem til ønskede dato.

Vær opmærksom på at vi sender vores varer via PostNord i Danmark, hvor du kan vælge imellem med og uden omdeling, og dine varer bliver leveret i løbet af få dage. Vi sender også til udlandet, men her beregnes fragten alt efter vægten på forsendelsen, og her sender vi som almindeligt brev via PostNord.

Vi pakker varer 3 gange om ugen, hvilke dage det er kan variere, pakkerne sendes efterfølgende samme dag, og bliver leveret førstkommende hverdag.

FRAGT PRISER

Levering til nærmeste PostNord udleveringssted uden omdeling: kr. 38,-

Dog er prisen for fragt til PostNord Pakkeshop kr. 50,- hvis du handler for under 50,- kr.

PostNord med hjemmelevering: kr. 55,-

Afhentning: Afhent dine varer på lagret i Fredensborg eller i Humlebæk, så sparer du portoen. Bestilling og betaling SKAL foretages via hjemmesiden på normalvis. Vi kontakter dig når varerne er klar til afhentning. Varerne kan afhentes efter aftale på adressen: Langebjergvej 326D, 3050 Humlebæk eller på vores lager på Langstrupvej 41, 3480 Fredensborg.

Track & Trace: Når din pakke ligger klar til afhentning ved nærmeste afhentningssted, vil du modtage en mail og sms – husk at medbringe billedlegitimation.

BETALING

Hos Little Wonders kan du betale med Visa/Dankort, Mastercard, Mobile Pay og Anyday. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang. Der er ikke gebyr på det beløb der trækkes fra din konto.

Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

FORTROLIGHED

Hos Little Wonders er dine personlige kontaktoplysninger fortrolige og vi garanterer, at ingen andre vil få adgang til dem.

PERSONDATAPOLITIK

For at kunne handle på www.Littlewonders.dk skal du som minimum oplyse: Navn, adresse, e-mailadresse og telefon/mobilnummer.

Scroll to Top