Littlewonders

Hurtig levering

Sikker handel

14 dages retur

Hurtig levering

Fri fragt ved køb over 499.-

Kundeservice

14 dages fuld returret

Sikker handel

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

18/03/2021

Little Wonders ApS ejes og drives af Charlotte Raunstrup Andersen, CVR 42554634, Humlebæk Strandvej 52, 1th, 3050 Humlebæk, Tlf. +45 42 52 83 01, salg@littlewonders.dk
Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på littlewonders.dk via Facebook og Instagram til levering i Danmark.

Hos Little Wonders bestræber vi os på hurtig levering. Hvis varerne er udsolgt eller i restordre, vender vi tilbage med en estimeret leveringsdato.

Hvis du skal bruge varerne til en bestemt dato, er du velkommen til at skrive det under “kommentarer”, så vil vi gøre alt hvad vi kan, for at få dem frem til ønskede dato.

Vær opmærksom på at vi sender vores varer via GLS i Danmark, hvor du kan vælge imellem med og uden omdeling, og dine varer bliver leveret i løbet af få dage. Vi sender også til udlandet, men her beregnes fragten alt efter vægten på forsendelsen, og her sender vi som almindeligt brev via Post Nord.
 
Vi pakker varer mandag, onsdag og fredag, pakkerne sendes efterfølgende samme dag, og bliver leveret førstkommende hverdag.
 
FRAGT PRISER

Levering til nærmeste GLS udleveringssted uden omdeling: kr. 35,-
GLS med omdeling kr. 55,-
Du er velkommen til at afhente din ordre i Humlebæk, så sparer du portoen.

Afhentning: Afhent dine varer i Humlebæk, så sparer du portoen. Bestilling og betaling SKAL foretages via hjemmesiden på normalvis. Vi kontakter dig når varerne er klar til afhentning. Varerne kan afhentes efter aftale på adressen er: Humlebæk Strandvej 52, 1th,  3050 Humlebæk eller på vores lager på Bøgeskovvej 5, 3490 Kvistgaard.

Track & Trace: Når din pakke ligger klar til afhentning ved nærmeste afhentningssted,  vil du modtage en mail og sms – husk at medbringe billedlegitimation.

BETALING

Hos Little Wonders kan du betale med Visa/Dankort, Mastercard, Mobile Pay og Viabill. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang. Der er ikke gebyr på det beløb der trækkes fra din konto.

Alle priser er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

 

FORTROLIGHED

Hos Little Wonders er dine personlige kontaktoplysninger fortrolige og vi garanterer, at ingen andre vil få adgang til dem.

PERSONDATAPOLITIK

For at kunne handle på Littlewonders.dk skal du som minimum oplyse: Navn, adresse, e-mailadresse og telefon/mobilnummer.

Ovenstående data og oplysninger om hvilke varer du har købt, bliver jf. bogføringslovens § 10, gemt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører.
 

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredje part, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse af data vil altid ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

RETURRET/ FORTRYDELSESRET

Little Wonders yder 14 dages fuld returret/fortrydelsesret, fra den dag du modtager varerne. Varerne skal returneres ubrugte, i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt refundere købsbeløbet til din konto. Du skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varen. Husk at vedlægge en kopi af din ordre, der skal som minimum oplyses et ordrenummer. Husk også at gemme din kvittering som dokumentation for, at varen er sendt retur til os.

Skal der fremsendes en anden vare, skal du lægge en bestilling igen og selv betale for portoen.

Returadressen er: Little Wonders, Humlebæk Strandvej 52, 1th, 3050 Humlebæk. Sender du retur via GLS så send til Stationskiosken Humlebæk, Hal Kochs Vej 14, 3050 Humlebæk – NB! Det er VIGTIGT at du returnerer til Little Wonders, Humlebæk Strandvej 52, 1th, 3050 Humlebæk og at vi får besked via sms på tlf 42528301 eller på mail salg@littlewonders.dk, når pakken ligger klar til afhentning. Sender du retur via Post Nord som brev, skal du bare sende til ovenstående adresse.

REKLAMATIONER

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået inden 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, hvis du ikke har fulgt vaskeanvisningen på varen, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Scroll til toppen