Littlewonders

Hurtig levering

Fri fragt ved køb over 499.-

Kundeservice

14 dages fuld returret

Sikker handel

VI HOLDER FERIE FREM TIL DEN 9/7-24 og tilbyder i den periode ekstra 15% RABAT, GÆLDER OGSÅ PÅ I FORVEJEN NEDSATTE VARER. Brug koden FERIE2024 når du tjekker ud, så fratrækkes den automatisk.

OM LITTLEWONDERS

Charlotte Raunstrup er stifter og indehaver af Little Wonders. Foretagendet startede i 2016, hvor Charlotte som mor til to piger drømte om at klæde dem festligt og feminint på. Da hun ikke fandt det, som hun søgte, skabte hun Little Wonders. Senere kom drengetøjet til, og Little Wonders er i dag et helstøbt mærke med tøj til piger og drenge i str. 50-110, fra de nyfødte babyer til de 6-årige børn.

Tøjet er skabt ud fra en vision om, at hverdagen – og hver dag – skal være noget særligt. At skønhed og smukke produkter løfter sindet og forfrisker sjælen. På Charlottes arm står der med sort, at man skal ’leve sine drømme’, og denne livsfilosofi siver ind i virksomheden og giver det drømmende udtryk. Men mere end en sød virkelighedsflugt er det en poetisk stil i tøj, der er behageligt at have på og inspireret til lej og udvikling.

Charlotte_profil2
2 venstre | Om Littlewonders

”Når man arbejder med børn og børnetøj er man i den grad bevidst om, at verden går videre og er noget dyrebart, som vi skal passe på.”

I forhold til bæredygtighed er nogle af vores initiativer oeko-certificeret bomuld og andre naturlige materialer som hør og uld. Så vidt muligt fragter vi vores varer på en ansvarlig måde og bruger genbrudsplastik. Men vigtigst af alt bestræber vi os på at skabe smukt og særligt tøj i god kvalitet, som vores kunder vil bruge igen og igen, passe godt på og forhåbentlig lade gå videre. Vi har desuden et bredt sortiment af hårpynt, som skaber sjov variation i en garderobe, som man ikke behøver at skifte hele tiden.

Scroll to Top